Thursday, October 30, 2008

Pop Quiz IDB


Baru-baru ni lecturer aku,Puan Has buat pop kuiz didalam kelas dimana pemenang akan menrima hamper.(tak tau mana puan dpt hamper tu,puan kan kedekut skit?hehehe...)

Nak dijadikan cerita,kuiz hari tu memang sengit dan lucu,sikit pun tak bosan hari tu.Walaupun group aku kalah,itu tak bermakna kami tak dapat apa-apa,ada perkara penting yang kami dapat iaitu ilmu...ilmu tu yang kami kejar,ye la,kalau stadi macam biasa mana nak masuk,bila buat kuiz seumpama ini,senang skit masuk kepala...hehe.^_^

Dan group yang menang hari tu adalah group Awe dan rakan-rakan,aku ucapkan tahniah buat korang...korang memang best!!..banyak gila soalan korang bolot...hahaha...

2 comments:

Liyana said...

owh.... ada blog tak bagitaw.. macam nak kena off ja hood ney....

Afiz said...

tgk laa awe group dgn sapa.. haha..